Rafael Nadal slår Kei Nishikori for å vinne Barcelona Open for niende gang

Nadal la denne tittelen til hans trofé fra Monte Carlo i forrige uke, da den 14-tiden Grand Slam-vinner gjenvinner på sin favorittflate før neste måneds franske åpning. «Jeg er veldig glad fordi, Foruten at dette er en av de viktigste turneringene jeg har vunnet, er dette en uke som jeg spiller veldig bra, sa Nadal. «Disse har vært to fantastiske uker, uker jeg har strengt lenge på.»

Nishikori hadde vunnet turneringen de siste to årene etter at Nadal hadde gått tidlig.

I et underholdende sammenstøt mellom de to toppsåpnede spillerne viste Nadal mer avgjørende under press, og sparte syv av åtte bruddpunkter i det første settet mens han konverterte de to sjansene han fikk.

Spanjeren forbedret deretter andre seeded Nishikori gjennom flere flotte rallyer i et frem og tilbake andre sett for å vinne viktige poeng og hevde sin 69. karriere tittel i sin 101. final. «Jeg spilte mot No6-spilleren i verden, og hvis Du spiller ikke så godt som du vil, «Nadal, verden No5, sa.

Dessuten matchet Vilas Open Era-milepæl fra 1970- og 1980-tallet, og Nadal la Barcelona til sin liste Av turneringer har Nordicbet han vunnet en rekord ni ganger, sammen med Roland Garros og Monte Carlo.Ingen Nordicbet annen spiller har vunnet en turnering ni ganger.

«Dette er virkelig spesielt, jeg vet ikke om det er repeterbart,» sa Nadal om hans poster. «Hvis jeg har gjort det, er det mulig, men det blir virkelig vanskelig. Jeg har vunnet titler ni ganger, og vant så mange titler på leire og i tøffe turneringer Nordicbet. Jeg er veldig fornøyd med Barcelona for å bli med i denne gruppen på ni. «Etter at han mistet Fabio Fognini i 16-åringene i fjor, ble skylden hans skyldig at han var dårlig.Et år senere var alle Nadals makt tilbake på skjermen, og de kjørte forhåndslag i forbi Nishikori når det virkelig var viktig.

Å spille i nærheten av sitt beste, lar begge spillerne aldri slå seg inn mens de serverer.

Nivå på 3-3 i det første settet, Nishikori hadde tre Nordicbet bruddpunkter, men Nadal reddet dem alle ved å vinne fem rette poeng. Nadal tjente en ny pause for å kreve det første settet da spanjeren vant med en Skudd som klippet toppen av nettet. Nishikori reagerte umiddelbart ved å rallye fra 0-40 for å bryte Nadals første tjenestespill av det andre settet. Nadal svarte med et hardt slått spill som inkluderte to flotte rallyer vunnet av hjemmefavoritten på nettet for å gjenopprette pausen. Nishikori kom tilbake i kampen etter at Nadal hadde misjudget en ball som han trodde skulle gå bred da han kunne ha slått det.Ballen gikk inn, og Nishikori brøt Nadal med et uoppnåelig fallskudd for 4-3.

Nishikori landet da et annet risikabelt fallskudd for å redde et mesterskapspoeng og gjorde det 5-5, men Nadal hevdet seier to kamper senere Da japansk sendte ballen inn i nettet.

Du kan få en Betsson-bonus ved å gå til nettstedet Nordicbet og registrere deg for det

 

Reklamer